algemene voorwaarden

..Mamuse

Bussumergrintweg 59

1217 BN Hilversum

Website: www.mamuse.nl

Email: info@mamuse.nl

KVK nummer : 67348505

BTW nummer : NL001767679B84

Bestelling en overeenkomst

Mamuse verplicht niet tot afname van 6 of 12 wijnen van één soort.

Bestellingen kunnen via de website, telefonisch of per email aan ons worden doorgegeven. Bij voorkeur via de website;

Als je niet via de website bestelt, vragen wij u ervoor te zorgen je gegevens (telefoon/emailadres) bij de bestelling op te geven, zodat wij contact kunnen opnemen over de bestelling, betaling en aflevering.

Wij stellen jouw persoonlijke gegevens nooit beschikbaar aan derden en zullen dit in de toekomst ook niet doen.

Na ontvangst en acceptatie van de bestelling sturen we je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf (5) werkdagen een factuur per email.

Als je wijn bij ons bestelt, dien je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren dan wel nadere voorwaarden voorafgaande aan de acceptatie van een bestelling te stellen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, delen wij dit zo snel mogelijk mee doch uiterlijk binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van de bestelling, eventueel onder het stellen van nadere voorwaarden.

Prijzen, verzendkosten, betaling en levering

De vermelde prijzen op onze website zijn in euro’s, INCLUSIEF BTW en exclusief verzendkosten.

Kun je de wijnen zelf komen ophalen? Geef dit dan s.v.p. aan bij je bestelling, dan berekenen wij uiteraard geen verzendkosten. Ophaalmoment in overleg af te spreken.

 Indien je de wijnen bezorgd wilt hebben, dan geldt: Woon je in Hilversum en de rest van het Gooi dan nemen wij contact met u op voor de bezorging en eventuele (kleine) vergoeding voor de bezorging.

Betaling van het factuurbedrag dient te geschieden via overschrijving per bank op rekeningnummer NL80RABO0317978195 T.a.v Mamuse, met vermelding van het factuurnummer.

Zodra wij het verschuldigde bedrag van je hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat je de wijnen snel in huis hebt.

Mocht een wijn niet op voorraad zijn, treden we met je in overleg over een eventueel alternatief of een iets langere levertijd.

Reclames en aansprakelijkheid

Je dient na aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dien je Mamuse binnen zeven (7) werkdagen na de aflevering per email of schriftelijk gemotiveerd kennis te geven.

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product binnen zeven (7) werkdagen na aflevering aan Mamuse te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor jouw rekening komen.